10 Om Te Zien - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

10 Om Te Zien

Verjaardag

Niels contacteerde Vannuchi Events met de specifieke vraag om voor zijn 30ste verjaardag een Tien Om Te Zien-concept neer te zetten.

  • Thema: 10 Om Te Zien
  • Aantal genodigden: 100
  • Gevoel: Bal Marginal – Get Ready – Oh Oh Cherso

Invulling Vannuchi Events

Tien om te zien, beter gekend als het wekelijkse muziekprogramma aan de Belgische kust gebaseerd op de vlaamse hitlijsten, was het thema van deze verjaardagsfuif.

Waar beter dit event organiseren dan aan de zee zelf in een “tacky” discotheek in Knokke? Tijdens het ontvangst werden glow sticks en New Beat badges uitgedeeld aan de genodigden. Nineties girls in sexy outfits fungeerden tussen het publiek met hotdogs en pizzabaguettes.

Net zoals tijdens het echte programma presenteerde Ann Debaetzelier de top 10 met dezelfde gedrevenheid als in de jaren 90 en telden we samen af van 10 naar 1.

Verschillende vlaamse artiesten passeerden de revue: Lisa Del Bo, Jessy, Sam Goris, Lilianne St. Piere, Garry Haggar, Marjolein, Pitaboys, Sha Na en Get Ready waren allemaal van de partij om hun grootste hits te brengen. Op nummer één zong de jarige een cover van André Hazes “Zij gelooft in mij”.

Nostalgie en entertainment verzekerd!