A. Schulman Plastics - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

A. Schulman Plastics

Personeelsfeest

Johan Van Hamme, procurement director van A. Schulman, was op zoek naar een nieuwe invulling voor hun jaarlijks personeelsfeest. Hij wou de oersaaie klassieke tradities doorbreken en het over een andere boeg gooien.

  • Thema: Great Balls Of Fire
  • Aantal genodigden: 300
  • Gevoel: American Sweethearts – Gracious Dancin’ Shoes – Cupcakes and Milkshakes

Check de video

Invulling Vannuchi Events

Onder de noemer ‘Great Balls of Fire’ stond Vannuchi Events in voor de organisatie van een fel gesmaakt ‘American Diner’ voor het personeelsfeest van A. Schulman in Bornem. De opslagplaats werd voor de gelegenheid helemaal omgevormd in een black box die aangekleed werd in de originele stijl van een American Diner uit de fifties.

Op zaterdag 8 september maakten de 200 genodigden van A. Schulman Plastics een bijzonder origineel feest mee. In de box tekenden de aanwezigheid van flipperkasten, een echte jukebox, retro kauwgomballenmachines en typisch meubilair uit de jaren ‘50 mee voor de originele sfeer van een echt American Diner. De gasten werden ontvangen met fingerfood hapjes en kleurrijke cocktails, die door de specialisten van Cocktail Flavours volgens de regels van de kunst werden geshaket.

Na de cocktail volgde een overvloedig American 50’s style walking dinner met keuze uit verschillende soorten hamburgertjes, frietjes, donuts, milkshakes, cheesecakes, cupcakes, enz. Kortom: alles wat men mag verwachten van een volledig Amerikaans gekleurd feest met zelfs retro ketchup- en mosterdsets!

Op de tonen van ‘Great Balls of Fire’ werd dan het dansfeest met open bar ingezet. Niet alleen de muziek trok de aandacht, maar ook en vooral de flitsende ‘American Sweethearts on Roller Blades’ die als het ware rechtstreeks uit de fifties de black box kwamen binnengerold. Van top tot teen gestyled volgens de trends van de jaren vijftig zorgden ze al rolschaatsend voor de nodige interactie met het publiek en begeleidden de gasten tot op de lichtgevende dansvloer.

Na afloop gaf de klant aan ‘supertevreden’ te zijn met deze creatief en bovendien met een leuk budget georganiseerde avond.

Getuigenis klant

Johan Van Hamme

"Voor het organizeren van onze jaarlijks bedrijfsevent hebben we twee maal gebruik gemaakt van de excellente dienstverlening van Vannuchi Events. Naast de verfrissende ideëen en creatieve aanpak is vooral de zorgvuldigheid qua organisatie met oog voor detail ons bijgebleven. Ook de denkpiste om de beste verhouding tussen kosten, kwaliteit en dienst te kunnen waarborgen was telkens duidelijk aanwezig. Zonder twijfel is Vannuchi Events onze aanbeveling meer dan waard !"

Johan Van Hamme | EMEA MB Purchasing Director