A. Schulman Plastics - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

A. Schulman Plastics

Personeelsfeest

A. Schulman was zeer tevreden over de vorige samenwerking en deed dus voor de 2de maal een beroep op Vannuchi Events voor de organisatie van hun personeelsfeest ter ere van hun 50ste verjaardag. De klant hechtte vooral belang aan “plastic” items, niet toevallig de core business van het bedrijf.

  • Thema: 50 Years Schulman: Plastics
  • Aantal genodigden: 400
  • Gevoel: 50 Year Anniversary – Pucks & Pushers – Art Of Golf

Check de video

Invulling Vannuchi Events

Vannuchi Events kleurt personeelsfeest blauwwit

Op 21 september gooide Vannuchi Events hoge ogen met de organisatie van het personeelsfeest van A. Schulman Plastics in de bedrijfsgebouwen in Bornem. Aanleiding van het feest was de viering van de 50ste verjaardag  van de wereldwijd bekende producent van plastic korrels voor kunststof toepassingen. Conform de bedrijfskleuren trok Vannuchi Events resoluut de blauwwitte kleurkaart.

Vannuchi Events haalde het in een pitch van vijf andere grote evenementenbureaus en mocht voor de tweede keer het concept uitwerken voor het feest van Schulman. Om de 300 gasten in stijl te laten vieren werd in de loods van het bedrijf een indrukwekkende blackbox gecreëerd. Het concept draaide helemaal rond ‘plastic’, niet toevallig de core business van het bedrijf.

Bij aankomst kreeg elke genodigde een golfbal met het blauwwitte logo van Schulman. Met deze bal konden de gasten terecht op een minigolfbaan waarin blauw kunststofgras, een eindproduct dat met plastic korrels van Schulman wordt gemaakt, was verwerkt. Dezelfde blauwwitte kunststofaccenten keerden ook terug in de champagneboot en de airhockeytafels die her en der werden opgesteld. Bijzonder origineel waren de cocktails die in plastic balls in plaats van klassieke glazen werden geserveerd.

Een leuke eyecatcher was het nostalgisch aandoende eendjeskraam waar de gasten op maat gemaakt desserthapjes, met onder meer blauwe cupcakes, in gepersonaliseerde piepschuim doosjes konden opvissen. Tussen de desserthapjes zwommen lustig blauwe plastic eendjes, opnieuw een subtiele verwijzing naar de activiteiten van Schulman. Op vlak van meubilair koos Vannuchi Events voor een zeer strak design met opnieuw een knipoog naar de bedrijfskleuren, terwijl ook het tapijt met blauwe en witte stroken en de dansvloer met ingewerkt logo perfect aansloten op de gekozen kleurkaart.

De inwendige mens werd volop verwend met een uitgebreide receptie, een walking dinner en een dessertbuffet. Daarna barstte het feest los onder begeleiding van partyband Déjà Fou en een deejay die een mooie selectie bracht uit 50 jaar muziek. Bij het afscheid kregen de gasten als kers op de  taart een gepersonaliseerde fles champagne met het bekende Schulman-logo mee naar huis.

De opdrachtgever constateerde niets dan tevreden gezichten en was dan ook opgetogen over het geslaagde concept en de professionaliteit van het team van Vannuchi Events.

Getuigenis klant

Johan Van Hamme

"Voor het organizeren van onze jaarlijks bedrijfsevent hebben we twee maal gebruik gemaakt van de excellente dienstverlening van Vannuchi Events. Naast de verfrissende ideëen en creatieve aanpak is vooral de zorgvuldigheid qua organisatie met oog voor detail ons bijgebleven. Ook de denkpiste om de beste verhouding tussen kosten, kwaliteit en dienst te kunnen waarborgen was telkens duidelijk aanwezig. Zonder twijfel is Vannuchi Events onze aanbeveling meer dan waard !"

Johan Van Hamme | EMEA MB Purchasing Director