DSV | Familiedag

DSV wou eens iets anders dan anders… Na een pitch bleek Vannuchi Events het creatiefst uit de hoek te komen met hun nostaligsche familiedag.

  • Thema: Nostalgic Family Day
  • Genodigden: 250 volwassenen + 100 kids
  • Gevoel: Magic Moments – Imagination – Fantasy World

Invulling Vannuchi Events

Een leuke en vooral ontspannende familiedag met activiteiten voor jong en oud. Bedrijven zien steeds vaker het belang in om familie van de medewerkers een kijkje te laten nemen achter de schermen. De betrokkenheid geeft een positief gevoel voor zowel werkgever, werknemer en familie.

Het event vond plaats in de bedrijfsgebouwen van DSV in de haven van Gent. De loods werd volledig omgetoverd tot een nostalgische happening. Met retro woonwagens en caravans creëerden we een groot speeldorp waar zowel de mama’s en papa’s als de kindjes zich konden uitleven.

Een acteur in de vorm van een circusbaron verzorgde rondleidingen binnen het bedrijf zodat de familie kon kennismaken met de werkplaats van hun papa/ man.

De kinderen genoten van een nostalgische carrousel, lachspiegels, mobiele speelkamer, oude volksspelen,… Daarnaast konden ze ook nog deelnemen aan een circus workshop, boetseer workshop of hun toekomst laten voorspellen door een waarzegster.

Walking dinner tables fungeerden door het publiek en verzorgden de genodigden van lekkere hapjes uit verschillende continenten. Hiermee verwijzen we ook naar de grote diversiteit van werknemers binnen het bedrijf.

Een magische familiedag die lang zal bijblijven!