DSV Solutions - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

DSV Solutions

Familiedag

Op een zonnige zaterdag in oktober deed DSV opnieuw een beroep op Vannuchi Events, dit maal voor de opening van hun nieuwe gebouwen en kantoren gelegen in Gent in de vorm van een familiedag.

  • Thema: Keeping your business up to speed...
  • Aantal genodigden: 400
  • Gevoel: DSV Family – Race to Win – Global transport & logistics

Invulling Vannuchi Events

De diensten van DSV zijn verspreid over verschillende categorieën: enerzijds transport over land, zee en in de lucht, anderzijds logistiek en opslag. Wij van Vannuchi Events hebben ervoor gekozen om “road” in de kijker te plaatsen aan de hand van een op maat gemaakte racebaan. Onze DSV-racebaan vol hindernissen en trucks op afstandsbediening zorgden dan ook voor fun bij jong en oud!

In de voormiddag werden pers en directie verwelkomd in een luxueuze kadertent naast de nieuwe gebouwen. We trokken de wit-blauwe huisstijl van DSV door in de aankleding, van wit en blauw meubilair tot blauwe DSV-stickers. Een 100-tal genodigden konden genieten van een DSV signature cocktail/mocktail afgewerkt met blauwe accenten.

In de speeches van de directie werden de werknemers van DSV uitgebreid bedankt voor hun inzet en stijgende groei binnen het bedrijf. Aansluitend konden de genodigden genieten van een exclusieve brunch verzorgd door Foodsie Catering.


In de namiddag werden de werknemers samen met hun partners en kinderen toegesproken met een welkomstwoord van de directie voor een leuke familienamiddag. De 300 aanwezigen konden genieten van een rondleiding in de nieuwe gebouwen, onder leiding van onze DSV acteur.

Gepersonaliseerde DSV-tattoos waren een leuk aandenken, zowel voor de kids als de grote kids. 😉

Afsluiten op deze namiddag deden we met een smaakvolle winterbarbecue.

Een familiedag om u tegen te zeggen! 
🚙🚙🚙💨💨💨