From Dusk ‘til Dawn - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

From Dusk ‘til Dawn

VIP Event

De eerste kennismaking met Marleen & Lode was meteen een schot in de roos. From Dusk Till Dawn zou het zonder twijfel worden! Ze hadden zelf al de perfecte locatie voor ogen namelijk Kasteel Selsaeten.

  • Thema: From Dusk ‘til Dawn
  • Aantal genodigden: 150
  • Gevoel: Creepy Horror – Mexican Flavours – Bloody Red

Check de video

Invulling Vannuchi Events

FROM DUSK TILL DAWN – Quentin Tarantino

“Na een bloederige overval dwingen de gebroeders Seth en Richard Gecko priester Jacob Fuller en zijn kinderen Scott en Kate om hen in hun camper over de grens naar Mexico te smokkelen.

In Mexico aangekomen willen de Gecko’s overnachten in de toplessbar Titty Twister, waar ze de volgende dag hebben afgesproken met hun contactpersoon. Na middernacht breekt niettemin de hel los wanneer de aanwezige stripsters stuk voor stuk woeste vampiers blijken te zijn. Het gezelschap belandt samen met een paar andere bargasten in een gebarricadeerde kamer. Ze moeten in leven zien te blijven tot de zon opkomt.”

Na het bekijken van de film ging het Vannuchi team aan de slag om dit themafeest te doen knallen!

Het kasteel Selsaeten werd voor één avond omgetoverd tot de Titty Twister bar. Spinnenwebben aan de trapleuning en vleermuizen aan het plafond doen al vermoeden dat dit geen gewoon feest wordt… De genodigden arriveerden met campers in de juiste outfit, een echt wow-beeld. De Gecko broers, acteurs, verwelkomden hen met een bloedrode margarita en de nodige humor.

Rode sfeerverlichting en danslicht, vuurkanonnen aan de inkom en een liquor bar voorzien van mexicaans fingerfood. Alles was tot in de puntjes gedecoreerd, denk hierbij aan: neonverlichting, skeletten, vampiermaskers en doodshoofden.

De film “From Dusk Til Dawn” werd geprojecteerd in de loungeruimte boven in het kasteel voorzien van oude lederen zetels, een koevel, lage salontafels, volledig in de Titty Twister sfeer.

Maar dé eye-catcher van de avond was Santanico Pandemonium met haar sensuele act en haar witte Boa Constrictor. Dit werd nog een waanzinnig, spetterend en hels dansfeest waar men nog steeds over napraat!

Getuigenis klant

Lode & Marleen

‘From dusk till dawn’: themafeest, “Mussenhoeve Rocks” in onze tuin en ons trouwfeest heeft Vanessa op een schitterende wijze georganiseerd. Alles was steeds tot in de puntjes geregeld en georchestreerd. Van catering, muziek ,coctails ,bediening, inkleding ruimtes, technische fiche…heel het draaiboek klopte perfect. De samenwerking met Vanessa was zo fijn dat we nu nog regelmatig terugdenken aan deze superparty’s. Bedankt Vanessa en team voor deze memorabele gebeurtenissen.

Lode & Marleen