Huwelijksreceptie E & J - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Huwelijksreceptie E & J

Wedding

E & J namen contact op met Vannuchi Events voor de organisatie van enerzijds hun huwelijksreceptie en anderzijds een huwelijksweekend met de dichtstbijzijnde familie en vrienden.

  • Thema: Jackson Pollock
  • Aantal genodigden: 120
  • Gevoel: Duckrace – Orange Flavours – M Museum with a view

Invulling Vannuchi Events

EEN LUXUEUZE RECEPTIE, ANDERS DAN ANDERS…

In de voormiddag vond het burgerlijk huwelijk plaats van E & J te Steenokkerzeel. Daarna volgde een receptie op het dakterras van het M Museum te Leuven.

Het concept voor deze receptie was strak wit met oranje accenten. Deze “oranje” draad trokken we door in de uitnodiging, het design meubilair en de catering.

Naast familie en vrienden waren ook zakenpartners en kennissen uitgenodigd. De gasten werden verwelkomt op het adembenemend dakterras met een oranje zonnebril en een Bellini cocktail served by Cocktailflavours.

Een jazzband verzorgde live muziek gedurende de volledige namiddag. Zij brachten zowel de zwoelere als de opzwepende nummers uit de jaren ’20, ’30 en ’40.

Denkt u soms met weemoed terug aan lang vervlogen tijden waar u lustig eendjes kon vissen op de kermis? Ons Duck Race concept liet de gasten toe de lekkerste fingerfoodhapjes op te vissen uit een levensecht nostalgisch eendjeskraam.

Plezier voor zowel jong als oud!

Getuigenis klant

Els & Jimmy

"We waren op zoek naar een onvergetelijke dag, een uniek concept. Ongelooflijk hoe Vanessa en haar team onze stoutste verwachtingen kon overtreffen! Elke herinnering is goud, elk moment koesteren we nog steeds. Bedankt voor de superfijne samenwerking."

Els en Jimmy