Huwelijksweekend E & J - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Huwelijksweekend E & J

Wedding

E & J namen contact op met Vannuchi Events voor de organisatie van enerzijds hun huwelijksreceptie en anderzijds een huwelijksweekend met de dichtstbijzijnde familie en vrienden.

  • Thema: Jackson Pollock
  • Aantal genodigden: 50
  • Gevoel: Trash the Dress – Grapefruit Sour – Sunset Beach

Invulling Vannuchi Events

JACKSON POLLOCK WEDDING

Belgium Pier in Blankenberge bleek de ideale locatie te zijn om hun huwelijksweekend te vieren aan zee met hun dichtstbijzijnde vrienden en familie.

Nadat iedereen was ingechecked in het hotel bracht een nostalgisch treintje de genodigden naar de geheime locatie waar zij werden verwacht op het terras voor een uitgebreide receptie.

Na de receptie volgde een persoonlijke ceremonie waar E & J mooi in kaart werden gebracht door onze “Jackson Pollock Priester” (acteur). Tijdens deze ceremonie hield niemand het droog…

Dé verrassing van de dag was zonder twijfel het “Trash The Dress” concept!

“Trash The Dress” is de kunst van vernietiging van de bruidsjurk tot een nieuw kunstwerk, als verklaring dat het huwelijk werd voltrokken en de jurk nooit meer opnieuw gebruikt zal worden. Het is een creatief alternatief voor het gewoon opbergen van de bruidsjurk na het feest.

Voor deze “Trash The Dress” kozen we voor het thema “Jackson Pollock”, een kunsstroom waar expressionisme centraal staat. De genodigden bewerkten de jurk met oranje verfspatten, vandaar ook onze Save The Date: een oranje verftube. 😉

Daarna konden de gasten genieten van een cocktail workshop terwijl het trouwkoppel zich ging opfrissen voor het diner. Tijdens onze workshop leerde men kennismaken met 4 verschillende cocktails in een speelse sfeer.

Foodsie catering nodigde de gasten uit om aan tafel te gaan voor een luxueus diner geserveerd uit Pieter Stockmans servies. E & J hun eretafel kleurde helemaal oranje met Verner Panton stoelen, terwijl de gasten hun tafels volledig wit oogden met witte Verner Panton stoelen.

De genodigden konden na het diner swingen op de gepersonaliseerde Jackson Pollock dansvloer op de beats van onze huis-DJ!

“Een prachtig weekend aan zee met een trouwkoppel om nooit te vergeten” om het met de woorden van Vanessa te zeggen.

Getuigenis klant

Els & Jimmy

"We waren op zoek naar een onvergetelijke dag, een uniek concept. Ongelooflijk hoe Vanessa en haar team onze stoutste verwachtingen kon overtreffen! Elke herinnering is goud, elk moment koesteren we nog steeds. Bedankt voor de superfijne samenwerking.”

Els & Jimmy