MINT to be - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

MINT to be

Communie

De papa van Justine contacteerde Vannuchi Events voor het uitwerken van een origineel communiefeest voor zijn oogappel. Het lievelingskleur van Justine, muntgroen, daar moesten we het mee doen! Zo gezegd, zo gedaan, vandaar ook ons thema ‘MINT to be’.

  • Thema: Justine - MINT to be
  • Aantal genodigden: 70
  • Gevoel: Ibiza Style – Young, Wild, Free – Pineapples

Invulling Vannuchi Events

Op een prachtige zomerdag in mei vormden de organic tenten één geheel met de feeërieke groene tuin. De gasten werden ontvangen in Ibiza-style met een glaasje bubbels, geserveerd uit onze classy champagnebooth, in combinatie met top-fingerfood.

Ons organic tenten concept kleurde wit met muntgroene en gouden accenten. Wit industrieel meubilair werd gepimpt met gouden en muntgroene ananasstickers. Deze lijn trokken we door op de tafels, met verse ananassen in de plaats van de klassieke bloemstukken.

Justine en haar vriendjes konden zich uitleven op de Monkey Run, een springkasteel waar je van links naar rechts moet klauteren om zo veel mogelijk bananen en ananassen te verzamelen. Hang de aap uit, fun gegarandeerd! Onze gouden tatoeages in Ibiza-style waren een groot succes zowel bij de volwassenen als de kids.

Na het walking diner genoten tal van gasten van een frisse duik in het zwembad, met de gouden zwaan als extra eyecatcher! Gekleurde folieballonnen met de letters ‘JUSTINE’ mochten uiteraard niet ontbreken op het feest. Na het zwemmen werden de gasten nog getrakteerd op een verfrissend muntgroen ijsje.

Tenslotte swingde onze gerenommeerde DJ uit het Gentse de juiste platen aan elkaar op vraag van Justine. Let the party begin!