Mussenhoeve Rocks - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Mussenhoeve Rocks

Private Festival

Na From Dusk Till Dawn en de organisatie van hun huwelijksfeest hadden M & L de smaak te pakken voor originele themafeesten en deden daarom opnieuw een beroep op Vannuchi Events om hun eigen festival te lanceren in de tuin met een knipoog naar Woodstock.

  • Thema: Mussenhoeve Rocks
  • Aantal genodigden: 200 personen
  • Gevoel: Woodstock – The Kids – Flower Power

Check de video

Invulling Vannuchi Events

De genodigden werden geteased met een pakje lange blaadjes waarop vermeld stond “Save The Date 27 & 28 juli”. De uitnodiging was in de vorm van een festivalticket en de gasten konden zich online op de website van “Mussenhoeve Rocks” registeren voor hun komst.

Mussenhoeve Rocks deed de genodigden de sfeer terug opsnuiven van tijdens het Woodstock muziekfestival uit de jaren 60. Dit festival werd georganiseerd in de tuin van M & L.

Een hippie-acteur ontvangde de festivalgangers met een survivalpakket in de vorm van een gepersonaliseerde linnen tas gevuld met een blikje Cara pils, festivallichtje, smiley condoom, regenponcho, …

In en rond de festivalweide waren tal van activiteiten binnen het Woodstock gebeuren, denk hierbij aan oude volksspelen, een chill-out ruimte met waterpijpen en een waarzegger in een retro caravan.

Het festival werd geopend door een optreden van Andrea Croonenberghs gevolgd door The kids en als afsluiter hadden we Cookies & Cream op de line-up staan.

Tussen het dansen en springen door konden de partyanimals genieten van een ruim aanbod aan foodtrucks van cocktails tot pintjes geserveerd uit een American Airstream caravan. Van sushi tot paella en gepersonaliseerde cupcakes.

Het feest ging door tot in de vroege uurtjes met DJ Floortom… Na al dat feesten konden de feestvierders zich richting de camping begeven. ’s Ochtends was het heerlijk wakker worden met een uitgebreid ontbijtbuffet en yoga sessies aan de vijver.

Getuigenis klant

Lode & Marleen

‘From dusk till down’: themafeest, Mussenhoeve ‘rocks’ in onze tuin en ons trouwfeest heeft Vanessa op een schitterende wijze georganiseerd. Alles was steeds tot in de puntjes geregeld en georchestreerd. Van catering, muziek ,coctails ,bediening, inkleding ruimtes, technische fiche…heel het draaiboek klopte perfect. De samenwerking met Vanessa was zo fijn dat we nu nog regelmatig terugdenken aan deze superparty’s. Bedankt Vanessa en team voor deze memorabele gebeurtenissen.

Lode & Marleen