Pop Art - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Pop Art

Verjaardag

David wou zijn 40ste verjaardag op een speciale manier vieren. Hij schakelde de hulp in van Vannuchi Events om er voor te zorgen dat dit een onvergetelijke happening zou worden.

  • Thema: Pop Art: One’s a company, Two’s a crowd, Three’s a party
  • Aantal genodigden: 150
  • Gevoel: Warholl & Lichtenstein –Bubble Gum – Colourfull and Bright

Invulling Vannuchi Events

Calling all superheroes, friends and party people

Your special power are needed to celebrate David’s 40th birthday!

Tijdens het intakegesprek gaf de klant aan een grote fan te zijn van David Bowie. Vannuchi Events moest niet lang nadenken, het concept “POPART” sloot perfect aan bij de jarige.

Een zakje met gekleurde kauwgomballen die dienst deed als Save The Date wekte de nieuwsgierigheid van de genodigden op. De effectieve uitnodiging was een grote poster in Popart style met een foto van de genodigde als David Bowie.

Voor dit event koos Vannuchi Events voor een oude textielfabriek. Alles moest poppy en kleurrijk zijn, er werd een groots ballenbad geplaatst, een uitgebreid assortiment aan candy, een bar met kleurrijke cocktails, zelfs het toiletpapier was aangepast aan het thema!

Aan de inkomhal hadden we ook een babbelbox voorzien waar de genodigden hun persoonlijke boodschap konden nalaten voor de jarige.

Het dansfeest werd pas echt ingezet toen de brassband zijn entree maakte. Een knaller van een 40ste verjaardag!

Getuigenis klant

David Vanheydegem

"Vannuchi Events heeft mijn droom waar gemaakt: ooit eens een grote spetterende fuif geven waar nog jaren over gesproken zal worden. Nu 2,5 jaar later spreken de mensen dus nog over het tot in de puntjes en met oog voor detail georganiseerd event, mijn 40ste verjaardag. De samenwerking was perfect: samenzitten en de wensen/voorkeuren aanhoren en Vanessa ging met haar team aan de slag met verschillende scenario’s, helemaal op maat gemaakt. Expertise bleek door de manier van aanpak om mensen al een tijdje op voorhand te prikkelen en uiteindelijk te geven wat ze verwachtten, zelfs meer… Ik kijk alvast uit naar mijn 50ste verjaardag om Vannuchi Events weer te kunnen inschakelen."

David Vanheydegem