Prof Praxis - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Prof Praxis

Familiedag

Prof Praxis was op zoek naar een leuke en vooral ontspannende familiedag, met activiteiten voor jong en oud. Men vond het belangrijk om de familie van de medewerkers een kijkje te laten nemen achter de schermen.

  • Thema: Quality Tools, Quality Times
  • Aantal genodigden: 80 volwassenen + 20 kids
  • Gevoel: Red versus White - Jump Into The Summer - Boys & their Tools

Invulling Vannuchi Events

Op 6 juni zette Prof Praxis hun personeel in de bloemetjes met een leuke familiedag. Prof Praxis is een welgekende naam in de gereedschapswereld vandaar de genodigden bij aankomst elk een gepersonaliseerde button opgespeld kregen. Zo werd de groep meteen ook opgedeeld in 4 zones: hamers, zagen, schroevendraaiers en truwelen.

Tijdens deze dag was het vooral belangrijk dat de familie van het personeel konden kennismaken met de werkplaats van papa. Een acteur verkleed als bouwvakker begeleidde deze rondleidingen op een ludieke manier. Terwijl de ene groep een rondleiding volgde op het bedrijf, konden zowel jong en oud genieten van verschillende animaties: volksspelen, aquabubbles op de vijver, springkastelen, ijskraam, …

Na een namiddag vol plezier mochten de mensen aan tafel gaan voor een welgesmaakte barbecue. Door de buttons wisten de genodigden ook meteen aan welke tafel zij mochten aanschuiven daar de tafels ook gepersonaliseerd waren met gereedschapstools.

Als afsluiter van de dag werden de gasten verrast met een optreden van The Exclusive Strings die daarna ook het dansfeest deden knallen.