QinetiQ Space - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

QinetiQ Space

Personeelsfeest

Mevrouw Kathleen D’Eer van QinetiQ Space had reeds mogen kennismaken met een event van Vannuchi Events tijdens het personeelsfeest van A. Schulman waar haar man werkzaam is. Toen ze bij QinetiQ Space op zoek waren naar de perfecte invulling voor hun personeelsfeest, moesten ze niet lang nadenken welk eventbureau zij hiervoor zouden inschakelen. Belangrijk was dat we gebruik maakten van hun betaande loods voor het event. Zo gezegd, zo gedaan!

  • Thema: Italian Chic
  • Aantal genodigden: 120
  • Gevoel: Cosa Nostra – Black Jack - Bellini

Invulling Vannuchi Events

Vannuchi Events haalt maffiosi naar Kruibeke Op 24 januari creëerde Vannuchi Events een warme, authentieke Italiaanse sfeer in de bedrijfshal van QinetiQ Space. Aanleiding was de nieuwjaarsreceptie van het bedrijf uit Kruibeke dat de 120 gasten trakteerde op een schitterend avondje ‘Italian chic’. Maar ook de maffia loerde om de hoek…

Met het oog op een stijlvol feest in een rijkelijk Italiaanse sfeer creëerde het team van Vannuchi Events een blackbox met molton gordijnen in de loods van QinetiQ Space. De kleurkaart van het gebeuren was zwart met gouden accenten, aangevuld met tal van accessoires zoals barokke kandelaars en bloedrode rozen. Ook het strakke Italiaanse design meubilair sloot perfect aan bij het thema van de nieuwjaarsreceptie.

Bij ontvangst kregen de genodigden meteen een passende cocktail aangeboden door de crew die, conform het concept, volledig uitgedost was in een strak gesneden Italiaans maatpak. De cocktailbar bleek overigens uitstekend gevuld met niet alleen de speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde QinetiQ Bellini, maar ook typisch Italiaanse cocktails zoals een Negroni, Dry Martini of een sensuele Pornstar Martini.

Na de gezellige kennismaking kregen de gasten een, uiteraard, Italiaanse walking dinner aangeboden. Ondertussen kreeg ook de maffia greep op het gebeuren, in het bijzonder in het casino dat meteen op volle toeren draaide. Logisch, als je weet dat er zeer mooie prijzen te winnen waren, zoals een vliegtuigticket met een waarde van niet minder dan 1000 euro.

Roekeloos pokeren, een gokje op de roulette of een spelletje Black Jack? Het behoorde allemaal tot de mogelijkheden. Luigi, een rasechte acteur in originele maffiastijl, hield evenwel het hoofd koel en leidde het hele gebeuren in goede banen. Na de maaltijd volgde nog een spetterend dansfeest. Wie even op adem wilde komen, kon rustig even chillen in de prachtige Chesterfield lounge.

Een schitterend decor, lekker eten en drinken én een uitbundig Italiaans feest… Hoeft het nog gezegd dat het team van Vannuchi Event na afloop een open doekje kreeg van zowel de gasten als een bijzonder tevreden klant.

Getuigenis klant

Kathleen D'Eer

"Vannuchi Events is een absolute aanrader voor de organisatie van feesten die nog lang herinnerd worden bij alle genodigden. Sterke begeleiding, nieuwe ideeën, verrassende cocktails, leuke casting, kortom: anders-dan-anders."

Kathleen D'Eer | Executive Assistant