Strabag - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Strabag

Teambuilding

Midnight Coffee, een eventbureau uit Antwerpen, contacteerde Vannuchi Events voor de creatieve invulling van hun teambuildingsdag voor het bedrijf Strabag. Vanuit het motto “Samen staan we sterk” vulden wij met plezier deze rol in.

  • Thema: The Big War 1418
  • Aantal genodigden: 150
  • Gevoel: Field Of Poppies - Liefmans on the Rocks - Nostalgic 1418

Invulling Vannuchi Events

Op 22 augustus werd het personeel van Strabag verwelkomt in feestzaal Liefmans voor een teambuildingsdag in het thema The Big War. De volledige site was gestyled met fer forgé meubilair, oude houten kisten, koffers, paard en huifkar, … Je waande je meteen terug in de jaren 20.

Er stonden verschillende activteiten op de planning: 2pk wedstrijd, fietszoektocht doorheen de Vlaamse Ardennen, rondleiding in brouwerij Liefmans en natuurlijk ook nostalgische volksspelen. Ook aangepaste catering in het thema 1418, denk hierbij aan boterhammen met “uufflakke” en Gentse Tierentyn mosterd.

Na een intensieve dag werden de gasten ontvangen met fingerfoodhapjes en een streepje jazz muziek op de achtergrond. Als extra eyecatcher hadden we een fotoshoot opgesteld waar de genodigden op de foto konden met onze acteurs: Olivier de kolonel en Annouschka de bevallige verpleegster. Entertainment gegarandeerd tussen een veld met klaprozen, oude moto’s, kisten vol legerhelmen en gamellen…

Tijdens het avondfeest genoten de gasten van een uitgebreide barbecue verzorgd door catering Coeur d’Artichaut.