Van Roey Maes | Familiedag

Van Roey Maes deed een beroep op Vannuchi Events om zijn personeelsleden en familie een onvergetelijke namiddag te bezorgen. Competitie gerichte activiteiten waren een must om de genodigden te entertainen tijdens deze familiedag, dit alles in een mooi kader.

  • Thema: There is no I in Team
  • Genodigden: 150 volwassenen + 50 kids
  • Gevoel: Colourful Hapiness – Jumping and Playing – Tasty Red

Invulling Vannuchi Events

Vannuchi Events oogst bewondering met family day van Bouw Maes

Op 30 juni stond Vannuchi Events borg voor het welslagen van een druk bijgewoonde familiedag voor het personeel van Algemene Bouw Maes. Op het domein van het kasteel van Leeuwergem nabij Zottegem trakteerde de bouwonderneming niet minder dan 150 volwassenen en 50 uitgelaten kinderen op een onvergetelijke dag.

De eerste editie van de ‘family day’ van de bekende bouwonderneming vond plaats in het prachtige kader van het kasteel van Leeuwergem. Met een breed programma aan ludieke teambuildingactiviteiten en attracties zoals levens groot tafelvoetbal, rodeorijden, trampolinespringen en voor de jongste deelnemers een heus kids dorp zorgde Vannuchi Events meteen voor de nodige animatie.

Verkleed als bouwvakker zorgde acteur Olivier tussendoor voor het nodige entertainment met flink wat grappige noten die door de personeelsleden duidelijk op prijs werden gesteld. Ook de link die Vannuchi Events steevast tussen het evenement en de bouwfirma zelf wist te leggen, oogstte bewondering. Vooraleer zich in de animatie te storten, kregen de bezoekers bijvoorbeeld een lekkere cocktailshooter in de roodwitte kleuren van het logo van Bouw Maes.

Ook in de decoratieve inkleding van het hele gebeuren keerden de huiskleuren terug.De bouwonderneming draagt al sinds jaar en dag veiligheid hoog in het vaandel en ook dat onderwerp werd door Vannuchi Events naadloos in het programma opgenomen. Op een speelse manier werden de deelnemers ingewijd in EHBO, terwijl ook ludieke alcoholtests op het programma stonden.

Na afloop gaven zowel de personeelsleden als de directie van Bouw Maes aan ‘supercontent’ te zijn en er nu al naar uit te kijken om volgend jaar terug met Vannuchi Events samen te werken.