Wedding F & P - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Wedding F & P

Wedding

F & P, de klik was er meteen! Twee levensgenieters, maar ook zeer harde werkers, gaven ons carte blanche om van hun mooiste dag een feest te maken om nooit te vergeten. Joie de vivre & romantiek mochten zeker niet ontbreken!

  • Thema: Secret Garden Wedding
  • Aantal genodigden: 100
  • Gevoel: Happiness – Romance – Birdcages

Invulling Vannuchi Events

Gasten werden geteased met een save the date en een uitnodiging in dezelfde stijl die ook werd doorgetrokken in de verdere uitwerking van het feest.

Op en zonnige zaterdag in september arriveerden de genodigden stijlvol uitgedost in zaal LUX te Gent. Zaal Lux is een oude textielfabriek verdoken in de randstad van Gent.

Bij ontvangst werd de tafelindeling duidelijk aan de hand van een gouden, zilveren en bronzen sleutel binnen ons ‘Secret Garden Wedding’ thema.

Op die manier wist iedereen in welke zone ze mochten plaatsnemen voor het stijlvol seated diner verzorgd by Catering Coeur.

Tijdens de receptie genoot men van een glaasje bubbles en cocktails served by Cocktail Flavours met live muziek van Ellis Grace Wilson op de achtergrond.

Als verrassingseffect werd iedereen uitgenodigd richting the Secret Garden voor de ceremonie. Een persoonlijke ceremonie met de nodige anekdotes van de burgemeester en familie zorgden voor een glimlach en een traan op het gezicht van het bruidspaar en de gasten.

Frisse natuurelementen kwamen terug in het meubilair en de decoratie gaande van witte vintagestoelen en schraagtafels, tuinhekkens en vogelkooien gevuld met orchideeën en witte duiven.

Na een bourgondische maaltijd met een goed glas wijn opende de DJ het dansfeest op de muziek van Adele, de openingsdans van F & P.

Always remember: Love is the masterkey that opens the gates of happiness.