Wedding M & J | Wedding

M & J waren op zoek naar “the perfect weddingplanner” die hen kon bijstaan bij de organisatie van hun huwelijksfeest. De klik was dan ook meteen gemaakt.

  • Thema: Green And White Transparency
  • Genodigden: 300 personen
  • Gevoel: Trendy Location – Funky Green – Stylish Food

Invulling Vannuchi Events

EEN HUWELIJK 365 METER OP ZEE

Het huwelijk van M & J vond plaats in de Belgium Pier te Blankenberge met een uitzicht over de Noordzee en een prachtige romantische zonsonderdag was ook van de partij.

De kleurkaart van het evenement was wit en groen. De locatie werd aangekleed met strak wit design meubilair en groene accenten in de tafeldecoratie. Het logo met de initialen M & J vormde een “groene” draad doorheen het geheel en kwam terug aan de hand van subtiele details in de uitnodiging, menukaarten en de gepersonliseerde dansvloer.

De verschillende tafelzones werden uitgelicht aan de hand van gekleurde spots: groen, blauw, geel en fuchsia.

Het zittend diner voor 300 gasten verliep vlekkeloos en was van het bovenste formaat.

De genodigden konden ook plaatsnemen in de fotoshoot die volledig gestyled was in de stijl van een mondaine badplaats.

Top DJ’s uit het Gentse lieten het dansfeest knallen tot in de vroege uurtjes…

Getuigenis klant

We wouden een leuk uniek trouwfeest waar we zelf van konden genieten. Na een kladversie kregen we al stress van de zaken die we moesten beslissen en inplannen. Een Reddingplanner was het enige antwoord, en we ontmoetten Vanessa. De klik was er, haar visie was een spiegeling van de onze ... En terecht: 11 september was een droom dag: Een uniek feest op Belgium Pier voor 300 personen in avondfeest ... ons eigen logo, een echte DJ set, alles liep vlekkeloos ... We zouden het zo opnieuw doen met Vannuchi Events !

Marion en Jan