Wedding M & L - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Wedding M & L

Wedding

Na het geslaagde From Dusk Till Dawn-event contacteerden M & L Vannuchi Events opnieuw met de vraag of wij willen instaan voor de organisatie van hun huwelijksfeest. Hier moest Vannuchi geen 2 x over nadenken!

  • Thema: A nostalgic wedding with natural feelings
  • Aantal genodigden: 350
  • Gevoel: Cows and Sunflowers – Lovely and Nostalgic – Peppers and Tomatoes

Check de video

Invulling Vannuchi Events

De tuin van M & L werd volledig gerestyled tot een organic tentendorp.

Het thema voor dit event was een nostalgisch huwelijk met natuur elementen waar zonnebloemen vooral centraal stonden.

De genodigden ontvingen bij aankomst een gepersonaliseerde M & L glasonderlegger met daarop de vermelding van “een groente” die tevens ook dienst deed als tafelzone.

Prachtige groentenboeketten kleurden de tafels: paprika, boontjes, brocolli, wortelen, aubergine, courgette, bloemkool,…

Deze natuurelementen lieten we terugkeren in het meubilair gaande van lichtgevende zonnebloemzuilen, boomstammetjes, rieten stoelen en lounge resortbanken.

We gingen van start met een ceremonie die plaats vond op het ponton aan de vijver met op de achtegrond een live gospel koor.

Na dit prachtig spektakel konden de genodigden genieten van een uitgebreide receptie met originele fingerfoodhapjes, denk hierbij aan radijsjes geserveerd in eetbare potgrond of een gazpacho drinken uit een ijsglas.

Tijdens het avondfeest serveerden de bartenders van Cocktailflavours overheerlijke cocktails op de beats van Cookies & Cream, een coverband uit het Antwerpse.

Geronommeerde DJ’s uit het Gentse draaiden plaatjes tot in de vroege uurtjes.

De koeien keken mee en zagen dat het goed was! 😉

Getuigenis klant

Lode & Marleen

‘From dusk till down’: themafeest, Mussenhoeve ‘rocks’ in onze tuin en ons trouwfeest heeft Vanessa op een schitterende wijze georganiseerd. Alles was steeds tot in de puntjes geregeld en georchestreerd. Van catering, muziek ,cocktails ,bediening, inkleding ruimtes, technische fiche…heel het draaiboek klopte perfect. De samenwerking met Vanessa was zo fijn dat we nu nog regelmatig terugdenken aan deze superparty’s. Bedankt Vanessa en team voor deze memorabele gebeurtenissen.

Lode & Marleen