Wedding S & A - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Wedding S & A

Wedding

S & A, echte levensgenieters alias de “nieuwe hippies” contacteerden Vannuchi Events voor de uitwerking van hun droomhuwelijk.

  • Thema: Bohemian Chic
  • Aantal genodigden: 100
  • Gevoel: Nature Elements – Let’s Dance – Fairytale

Boho chic staat voor een Gipsy-achtige bruiloft waarbij de eenvoud en natuurelementen centraal staan. Dit laten we terugkomen aan de hand van het resort meubilair, mix van diverse stoelen en boomstammetjes in een prachtige hoeve gelegen in het Waasland.

Onze professionele acteur maakt van elke viering iets persoonlijks en unieks… Hij vertrekt vanuit het levensgevoel, inzichten en de ervaringen van u als koppel, die hij leert kennen tijdens een voorafgaand verkenningsgesprek. Ludieke anekdotes van de bovenste plank!

Na de ceremonie vond de receptie plaats waarbij men kon genieten van heerlijke en verfrissende cocktails en champagne verzorgd door Cocktail Flavours.

Diverse speeches zorgden voor een lach en een traan tijdens het diner, gevolgd door een mooi dessertbuffet van crumble van rabarber tot wafels op een stokje.

Na het diner stond de openingsdans op het menu, met een nummer van Ed Sheeran. Een top DJ uit het Gentse sloot dit Bohemian Chic event af met de nodige swing & flair.