Wedding S & E - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Wedding S & E

Wedding

S & E, beiden vertrouwd met de veehandel, contacteerden ons naar aanleiding van de mooie sfeerbeelden op onze website. Tijdens het intakegesprek waren ze onmiddellijk onder de indruk van onze professionele werkwijze en creativiteit.

  • Thema: All you MEAT is love
  • Aantal genodigden: 200
  • Gevoel: Meat flavours – Fairytale – Signature drinks

Invulling Vannuchi Events

Het Kasteel van Leeuwergem stelde op een stralende zaterdag hun Orangerie en koetshuis ter beschikking voor een betoverend trouwfeest met een aanbod cocktails en gin tonics verzorgd door Cocktail Flavours. Deze unieke en prachtig bewaarde ontvangstlocatie ademt charme en geschiedenis uit waardoor ze exclusieve mogelijkheden biedt.

Na de receptie verzamelden we de genodigden richting ceremonie, die plaatsvond in het majestueuze openluchttheater, uniek in Europa.

De ceremonie werd begeleidt door de ceremoniemeester van Vannuchi Events aan de hand van ludieke anekdotes over hoe het trouwkoppel elkaar precies leerde kennen… entertainment gegarandeerd! Dit in combinatie met het muzikaal talent van Ellis Grace Wilson, haar unieke stem en prachtig pianospel beroert ongetwijfeld iedere gast op jouw huwelijksfeest.

Na dit fantastisch schouwspel konden de gasten genieten van het MEAT-concept geserveerd uit onze gepersonaliseerde foodstations aan de hand van vintage krijtborden. Gaande van meat- en fishstation werden er ook gerechten geserveerd in walking diner stijl door Coeur Catering, gevolgd door een mooi dessertbuffet.

Na een rijkelijk aanbod gerechten opende S & E het dansfeest met hun openingsdans op de tonen van Barry White. Onze resident DJ uit het Gentse swingde de ene plaat na de andere aan elkaar tot in de vroeger uurtjes…

Als kleine midnight hongerstiller konden ambachtelijke droge worstjes niet ontbreken aansluitend bij ons All you MEAT is love concept!