Wedding S & H - Vannuchi Events

Terug naar het overzicht

Wedding S & H

Wedding

S & H waren op zoek naar iemand die de organisatie van hun zomer huwelijk in een origineel jasje kon steken. Één van de vereisten was dat het feest moest plaatsvinden in hun tuin en voor de verdere creatieve invulling kreeg Vannuchi carte blanche.

  • Thema: L’été, L’amour et les herbes
  • Aantal genodigden: 150
  • Gevoel: Basil Flavours – Summer Feelings – Vintage Rustic

Invulling Vannuchi Events

Bij het zien van de woning en de tuin was het concept meteen duidelijk: “l’été, l’amour et les herbes”. Het organic tentendorp vormde één geheel met de rustieke, landelijke sfeer van de woning.

Een save the date in de vorm van een klein bloempotje en een definitieve uitnodiging met de kruidsoort gaf meteen ook aan in welke zone de gasten konden plaatsnemen.

De tafelindeling werd duidelijk aan de hand van de verschillende kruiden die op tafel waren geplaatst in bruine papieren zakjes: basilicum, tijm, rozemarijn, munt, oregano en koriander.

Frisse natuurelementen kwamen terug in het meubilair en de decoratie gaande van witte vintagestoelen en barkrukken, boomstammetjes en kruiwagens gevuld met lavendel. Een centrale rustieke bar verwende de genodigden op hun wenken gevolgd door een menu om duimen en vingers bij af te likken. Aansluitend bij ons thema serveerden wij de desserthapjes vanuit rijdende serrehuisjes.

Let the party begin…