Wedding S & P | Wedding

S & P hadden al een idee welke richting ze uitwilden met de organisatie van hun huwelijk maar hebben de hulp van Vannuchi Events ingeschakel voor de uitwerking van het volledige concept. Een locatie hadden ze zelf al ter beschikking: de weide van oma!

  • Thema: Festival
  • Genodigden: 125 personen
  • Gevoel: Foodtrucks at The Farm – Festival Lovers – Rainboots Optional

Invulling Vannuchi Events

RAINBOOTS OPTIONAL, DANCING SHOES ESSENTIAL

Vannuchi Events stelde voor om de weide om te bouwen tot een farm festival site met een romantische spantent. Het geheel werd gestyled met strobalen, zinken kuipen met lavendel, boomstammen, biertonnen, …

Het feest werd geopend met een cocktailbar en een coverband die meteen de juiste toon zette.

Daarna volgde een persoonlijke ceremonie bij een prachtige zonsondergang, waar iedereen kon plaatsnemen op strobalen voorzien van fleece dekentjes. Vrienden hadden deze ceremonie tot in de puntjes voorbereid met grappige anekdotes van het trouwkoppel.

En wat is een festival zonder foodtrucks? Na de ceremonie konden de genodigden hun honger stillen bij 3 verschillende foodtrucks: gezonde wraps met kip, verse seafood of een klassieke pasta geserveerd uit een nostalgische vespa!

The Father, The Son And The Holy Simon trokken het dansfeest open.

Wie vroeg onder de wol wou kruipen kon dit doen op “Dreamville” voorzien van tenten, toiletten en zelfs een douche! ’s Ochtends werden de feestvierders gewekt voor een stevig ontbijt.