Corporate Events

CORPORATE EVENTS

Vannuchi Business Events organiseert samen met u uw zakelijke evenementen: business meetings, productlanceringen, openingen, themafeesten, incentives, workshops, teambuilding events en dergelijke meer.

Wij staan voor professionele en verrassende totaalconcepten om het succces van uw evenement te garanderen! Vannuchi Business Events opereert in en rond Gent, Antwerpen, Brussel en Brugge en organiseert gepersonaliseerde concepten naar uw budget.

Vannuchi verzorgt alles van de juiste locatie, catering tot animatie.

Vannuchi Business Events creëert unieke belevenissen die u en uw bedrijf nog lang zullen bijblijven.

Personeelsfeesten

U gaat een personeelsfeest organiseren? Een leuke maar ook best lastige opgave. Wellicht overweegt u de hulp in te schakelen van een professioneel organisatiebureau. Dan bent u hier aan het juiste adres! Vannuchi Events te Gent is gespecialiseerd in het organiseren van originele personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Wij werken met een open en duidelijke calculatie en vooraf vastgestelde prijzen.

Geen nare verrassingen achteraf dus.

Een goed personeelsfeest versterkt de teamspirit en daardoor krijg je betere resultaten op de werkvloer. Gun uw medewerkers een bijzondere personeelshappening om nooit meer te vergeten!

 

Teambuilding Events

Teambuildings zijn goed voor uw medewerkers om gemotiveerd te blijven, niet alleen omdat hun rollen en verantwoordelijkheden duidelijker worden en ze de kans krijgen zichzelf aan het team te tonen, maar ook om met de collega’s eens iets ontspannends te doen.

Dat verbetert de onderlinge sfeer en brengt humor op de werkvloer.

Organiseer uw bedrijfsfeest of teambuilding event samen met Vannuchi Events! Wij geven u graag professionele en verrassende totaalconcepten op kleine of grote schaal, rekening houdende met uw budget en team. Met een ruim aanbod activiteiten, spelletjes en workshops kunnen we uiteenlopende teambuildingprogramma’s samenstellen waar uw team nog lang de vruchten van zal plukken.

Daarnaast beschikken wij over de meest inspirerende locaties om uw medewerkers een onvergetelijke dag te bezorgen! Een fort op zee, kasteel, natuurgebied, partycentrum… Vannuchi Events heeft een unieke locatie voor ieder evenement.

 

Incentives

Incentives zijn beloningen voor je medewerkers, klanten, relaties en moeten dus tot in de puntjes verzorgd zijn. Vannuchi Business Events zorgt voor afgewerkte, professionele business incentives.

Wilt u hulp bij de organisatie van uw bedrijfsevenement? Laten we eens samenzitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.