Family Events

FAMILY EVENTS

Maak het jezelf gemakkelijk
Hoe vaak heb je al een familiefeest georganiseerd waar je zelf niet van kon genieten? Letten op het eten, of iedereen wel drank heeft, of het gezellig is en niemand zich verveelt – al deze dingen slorpen je aandacht op en veroorzaken meer stress dan genot. Een feest met familie en/of vrienden op die manier is uitputtend! En dan heb je nog niet opgeruimd en afgewassen. Niet te vergeten de kosten die zo’n feestje met zich meebrengt. Eten inkopen, de tijd die in het voorbereiden, versieren en koken kruipt – het is altijd meer dan je op voorhand dacht.

Je zou best andere dingen kunnen doen met je tijd, want je tijd is geld waard! En hoeveel zou het je waard zijn om gewoon onbezorgd mee te kunnen genieten van je familiedag, geboortefeest, verjaardag, kinderpartijtje…? Met een kleine investering kan je al je kopzorgen van je afwentelen en een onvergetelijk feest organiseren.

Vannuchi Events creërt magische familiefeesten op maat, met aangepaste locatie, versiering, catering… alles tot in de puntjes verzorgd en zonder verborgen kosten.

Een greep uit wat Vannuchi Family Events allemaal voor je kan organiseren:
Jouw verjaardag vieren, een babyborrel geven, moederdag en vaderdag, kinderfeestjes organiseren, verloving en huwelijk, jubilea feesten, communiefeesten, valentijn vieren, pensioenfeesten, begrafenissen,…

Theme Party
Vannuchi Theme Party, niks leukers dan een feestje met een thema. Mensen komen verkleed, je kan alles speciaal inrichten, de hapjes aanpassen, zorgen voor de juiste animatie… Of je kan alles op een speciale locatie laten doorgaan! De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Maar het organiseren van zo’n thema party vraagt heel wat voorbereiding, en als het echt goed moet zijn kan het soms meer stress opleveren dan plezier.

Vannuchi helpt je mee! Van het opzetten van de zaal, het versturen van stijlvolle uitnodigingen, over het inhuren van verklede acteurs en randanimatie tot het verzorgen van de thematische catering. Wij organiseren themafeesten bij jou thuis of op een exclusieve locatie die tot de verbeelding spreekt.

Aarzel niet om contact op te nemen met Vannuchi Events met je vragen of voor een vrijblijvende offerte.