Personeelsfeesten

PERSONEELSFEESTEN
Feest! Tijd voor uw personeel om zich te ontspannen. Een goed personeelsfeest versterkt de teamspirit en daardoor krijg je betere resultaten op de werkvloer. En het is ook gewoon heel leuk. Gun uw medewerkers een bijzondere personeelshappening met afgewerkte catering, een leuke show en topmuziek voor een personeelsfeest om nooit meer te vergeten. Met Vannuchi  is alles mogelijk!
Een high tea, brunch, buffet, BBQ (ook in de winter), diner of kleine snacks, het kan allemaal. Of u een actief feest zoekt, waar men bezig moet zijn, er ‘geteambuild’ moet worden, of een heerlijk relaxed personeelsfeest met voetmassage, stoel en hoofdmassage, tarot, yoga – wij regelen het voor u.
DJ’s, dansworkshops, demonstraties met of zonder kinder-entertainment – wij verzorgen uw bedrijfsfeest van A tot Z.

EEN PERSONEELSFEEST ORGANISEREN
U gaat een personeelsfeest organiseren? Een leuke maar ook best lastige opgave. U wilt een avond waar nog lang over zal worden nagepraat. Een avond waarbij alles klopt en de sfeer goed is. Uiteraard mag uw budget niet worden overschreden en u wilt geen verrassingen achteraf (bijvoorbeeld een hoge nafactuur).

Wellicht overweegt u de hulp in te schakelen van een professioneel organisatiebureau. Dan bent u hier op de juiste plek. Vannuchi Events uit Gent is gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke personeelsfeesten en bedrijfsevenementen. Vannuchi Events organiseert uw personeelsfeest of bedrijfsevenement op persoonlijke, originele en vooral duidelijke wijze: een open calculatie met vooraf vastgestelde prijzen. Geen nare verrassingen achteraf dus.
Elk personeelsfeest wordt begeleid door een professionele event manager waarbij alles tot in de kleinste details is geregeld: natuurlijk de catering, de locatie en het entertainment maar ook minder zichtbare zaken zoals het stroomplan, de vluchtvoorzieningen in geval van brand of andere calamiteiten, EHBO, beveiliging, garderobe, enzovoort.

ONZE WERKWIIZE BIJ HET ORGANISEREN VAN UW BEDRIJFSEVENEMENTEN EN PERSONEELSFEESTEN

1. Intake
Na een eerste intake gesprek maken we op basis van uw wensen voor uw personeelsfeest een eerste praatvoorstel. Vervolgens bespreken we samen met u dit eerste voorstel en schaven we waar nodig bij.
2. Voorstel met prijsopgave
Samen met u komen we tot een definitief voorstel waar u met uw feestcommissie een oordeel over kunt vellen. Uiteraard zijn al onze aanbiedingen geheel vrijblijvend en kosteloos.
3. Wij werken met volledig open calculaties zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en wat u betaalt aan organisatiekosten. Mocht u toch nog aanvullende wensen hebben, geen probleem; we passen ons voorstel aan. Om de kosten zo scherp mogelijk te houden, werken we altijd nauw samen met u en uw feestcommissie. In overleg met u bepalen we samen wat wij voor u zullen doen en welke werkzaamheden u zelf zult verzorgen. Zo werken we samen aan een fantastisch bedrijfsevenement.
4. Het evenement
Op het evenement zelf houden wij de touwtjes stevig in handen, zodat u zich kan ontspannen terwijl wij u een schitterend personeelsfeest voorschotelen. Vriendelijkheid en de menselijke maat zijn onze belangrijkste wapenfeiten. Dit gecombineerd met creativiteit en een grote deskundigheid maakt van elk bedrijfsevenement een ware happening om nog lang op terug te kunnen kijken.

LAAT UW PERSONEELSFEEST OF BEDRIJFSEVENEMENT PLANNEN EN ORGANISEREN DOOR VANNUCHI EVENTS
Wilt u weten of wij u kunnen helpen bij de organisatie van uw personeelsfeest of bedrijfsevenement? Laten we eens samenzitten voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Uiteraard is alles bespreekbaar maar om onze kwaliteitsnormen te kunnen waarborgen vertellen wij u ook eerlijk na het eerste gesprek of uw wensen passen bij onze mogelijkheden. Wij zeggen liever nee dan dat u achteraf niet tevreden bent.
Contacteer ons vandaag nog voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte.