Private Events

PRIVATE EVENTS

Vannuchi Events staat in voor de verzorgde afwerking van uw feesten en speciale gelegenheden! Uw huwelijksfeest in een origineel kleedje of luxueus klassiek; kinderfeestjes met een verrassend thema; feestjes op speciale locaties; familiereünies met gastronomische catering. U laat ons weten wat u wil, en wij voeren het uit met toegevoegde waarde!

 

Weddingplanners

Proficiat, u gaat trouwen! Vannuchi staat u bij in de planning, uitvoering en afhandeling van een droomhuwelijk om nooit te vergeten.

Wij zorgen voor locatie, catering, ontvangst en bediening, uitnodigingen, decor, animatie, dansfeest; your wish is our command. Met Vannuchi kan u zorgeloos genieten van een magische dag terwijl wij achter de schermen de touwtjes stevig in handen houden

 

Family Events

Een familiedag om nooit te vergeten? Vergeet de bekommernissen van het organiseren. Vannuchi Events zoekt voor u een locatie, zorgt voor eten en drinken, entertainment – kortom, bezorgt u een feestelijke gelegenheid met alles erop en eraan. Formeel of informeel, in kleine of grote groepen – Vannuchi bezorgt u een royaal familiefeest.