Teambuilding Events

TEAMBUILDING EVENTS

 

TEAMBUILDING ACTIVITEITEN: EEN MUST VOOR GOED FUNCTIONERENDE TEAMS!

Een team in een bedrijf is veel meer dan een collectief individuen die toevallig samengegooid zijn in een groep. Een goed functionerend team is meer dan het geheel van zijn delen, communiceert met respect en maakt gebruik van de expertise van de andere leden van het team.

TEAMONTWIKKELING: HOE CREËER JE EEN GOEDE TEAM SPIRIT?

Hoe smeed je een groep individuen tot een hecht team? Een outdoortraining of een dag samen optrekken is goed voor de sfeer en de onderlinge verhoudingen, maar het is niet genoeg om mensen zover te krijgen dat ze gelijkgericht werken aan gezamenlijke prestaties.

Voor teambuilding is meer nodig. Denk aan het gezamenlijk formuleren van doelstellingen, het maken (en realiseren!) van planningen en het vaststellen van prestatienormen.

Om een goed functionerend team te creëren is het een eerste vereiste dat de leden elkaar tijdens het teambuilding evenement in een ontspannen sfeer leren kennen, waarin ze andere activiteiten samen doen dan de dagelijkse job.

Het is daarnaast goed om ze aan het werk te zetten, met een collectief doel en een rolverdeling waarbij ze als groep samen dienen te werken en verantwoordelijkheden opnemen. Zo kunnen mensen zich van een andere kant laten zien aan hun teamleden, hun verborgen talenten tentoon spreiden, en banden smeden die doorwerken met op de werkvloer.

Teambuilding trajecten zijn goed voor de medewerkers om gemotiveerd te blijven, omdat hun rollen en verantwoordelijkheden transformeren en/of duidelijker worden en de teamleden de kans krijgen zichzelf aan de groep te tonen, en ook om met de collega’s eens iets ontspannends te doen.

Dat verbetert de onderlinge sfeer en brengt humor op de werkvloer.

VANNUCHI TEAMBUILDINQ EVENTS: UNIEKE TEAMBUILDING TRAJECTEN EN LOCATIES

Vannuchi Events creëert een unieke atmosfeer waarin uw team wordt uitgedaagd, gestimuleerd via teambuilding spelletjes, opdrachten, oefeningen en andere activiteiten, en waar met humor naar een gemeenschappelijk doel wordt gestreefd.

Wij werken met gecertificeerde coaches die het gebeuren begeleiden en werken met de dynamiek binnen de groepen om spanningen om te buigen naar mogelijkheden tot groei en samenwerking.

Daarnaast beschikken wij over de meest inspirerende locaties om uw medewerkers een onvergetelijke dag te bezorgen! Een fort op zee, kasteel, natuurgebied, partycentrum… Vannuchi  Events heeft een unieke locatie voor ieder evenement.

Organiseer jouw bedrijfsfeest of teambuilding event samen met Vannuchi Teambuilding Events! Wij geven u graag professionele en verrassende totaalconcepten op kleine of grote schaal, rekening houdende met uw budget en team. Met een ruim aanbod activiteiten, spelletjes en workshops kunnen we uiteenlopende teambuilding programma’s samenstellen waar uw team nog lang de vruchten van zal plukken.

Contacteer ons vandaag nog voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte.