VIP Events

VIP EVENTS

Luxe en exclusiviteit zijn ons handelsmerk

Als het écht goed moet zijn, dan zoekt u een VIP Event Planner met een perfectionistische inslag. Er zijn weinig evenementenbureaus die het beter doen dan uzelf zou doen (mocht u er de tijd voor hebben).

Vannuchi is één van die weinigen. Het Vannuchi-team tovert locaties om tot filmische taferelen, inclusief professionele acteurs die u op uw wenken bedienen. De catering is van de bovenste plank, of het nu gaat om een walking dinner of een vijfgangenmenu. Belangrijkst van al is nog de timing: de mensen van de eerste tot de laatste verwelkomen en wegwijs maken; hoogtepunten creëren met animatie en show; steeds een drankje of hapje ter beschikking wanneer men het wil. Het verschil zit hem in de kleine dingen!

VIP EVENTS VAN A TOT Z

Vannuchi Events bedient particulieren die het van kwaliteit willen, en bedrijven die hun uitstraling kracht willen bijzetten door een uitmuntende, luxueuze organisatie. Onze service is compleet; we zoeken met u naar het perfecte thema en een bijpassende locatie. We creëren en bezorgen stijlvolle uitnodigingen, bouwen de spanning en de setting op. Wanneer de mensen toekomen is alles tot in de puntjes voorbereid: verfijnd eten en drinken, een exclusieve inrichting en onvergetelijke animatie. Alles afgestemd op uw wensen, afgewerkt met de fijnste materialen en de beste bediening. Zoals het een topservice betaamt wordt u voor, tijdens én na het evenement op uw wenken bediend.

VIP-ARRANGEMENTEN VOOR BEDRIJVEN

U kan bij ons terecht voor al uw bedrijfsevents en –feesten, belangrijke meetings, productlanceringen, academische zittingen, persconferenties, vergaderingen op topniveau, bedrijfs- en personeelsfeesten, exclusieve ontbijtsessies… Steeds op maat van uw bedrijf, piekfijn verzorgd en afgestemd op wat u wil bereiken.

Ook bijeenkomsten ‘en petit comité’ zoals een exclusieve meeting of een gastronomisch diner behoren tot de mogelijkheden. Ook hier verzorgen we het hele parcours: een intieme, thematisch aangeklede locatie waar u in alle rust uw gasten kan ontvangen en besprekingen kan voeren. We zorgen voor discrete bediening met topgerechten en aangepaste dranken, eventueel verrijkt met een memorabel optreden.

EXCLUSIEVE LUXE-EVENEMENTEN VOOR PARTICULIEREN

Een groot familiefeest op poten zetten? Goede vrienden in de bloemetjes zetten? Als u iets onvergetelijk en luxueus wil, moet u bij ons zijn.

Vannuchi Events kan terugblikken op talloze magische momenten tijdens huwelijks- en verlovingsfeesten, verjaardagen, babyborrels, jubilea, eindejaars- of andere seizoensfeesten.

Samen bepalen we het thema, zoeken een uitzonderlijke toplocatie uit en zorgen voor een sfeervolle, thema- of seizoensgebonden decoratie. Als het maar tot uw verbeelding spreekt, en tot die van uw gasten. Geen twee feesten van Vannuchi VIP Events zijn hetzelfde; we beginnen telkens van nul om iets op te bouwen dat nooit eerder werd gedaan.

HEEFT U EEN VIP EVENT OP TIL?

We bespreken het graag met u! Onze offertes voor VIP-evenementen zijn vrijblijvend, en bij de beste op de markt. Exclusieve locaties en de beste service, aan een onklopbare prijs. Contacteer Vannuchi VIP Events vandaag nog voor een verkennend gesprek of een vrijblijvende offerte.