Weddingplanners

WEDDINGPLANNERS

Je hebt vast al tientallen ideeën over waar je de wedding party wil houden, hoe het er allemaal zal uit zien, wie er zal komen, wat voor wedding catering je wil, hoe het zal verlopen… Een huwelijksfeest organiseren vraagt natuurlijk veel tijd om alles te plannen, daarnaast heb je het waarschijnlijk al druk genoeg. Dat kan frustrerend zijn. Als je even perfectionistisch bent als ons, weet je dat het pas goed genoeg is wanneer het tot in de puntjes af is.

Geen paniek, je bent niet alleen!

Vannuchi Weddingplanners zal je helpen. Of het nu een onderdeel van het werk is of alles, je wil gewoon iemand aan wie je kan zeggen wat je wil, hoe je het wil, en die het uitvoert zoals jij het bedoeld had. Vannuchi is jouw persoonlijke assistent voor een perfect huwelijksfeest. Wil je een bepaald thema, een originele locatie, specifiek eten… Wij regelen het allemaal!

Een thema-huwelijk

Wil je voor je huwelijk iets speciaals?

Wat zou je denken van een Indische trouw, een golden sixties wedding, Hollywood, rock&roll, retro…?

Als je echt een onvergetelijke dag wil, leef je dan uit in een thema dat je kan doortrekken naar je decoratie, ceremonie, het eten en drinken, de muziek, en de genodigden! Met andere woorden één rode draad door het geheel.

Vannuchi maakt van jouw huwelijksdag een sprankelende, sprookjesachtige gebeurtenis om nooit te vergeten. Ieder thema/ concept is voor ons een nieuwe uitdaging.

Vannuchi Weddingplanners zorgt werkelijk voor alles: de kledij, de catering, de locatie, entertainment…

Of wat dacht je van een Golden Sixties Wedding vol Peace, Love and Harmony? Met aangepaste tunes, een psychedelic of Flower Power interieur, sixties muziek van de Beatles, Rolling Stones en Elvis Presley.

Vannuchi Weddingplanners kan jouw droom realiteit maken.

 

 

Heb jij een weddingplanner nodig?

Geen zin om geld uit te geven aan een weddingplanner? Dat is begrijpelijk, een trouwfeest is zo al duur genoeg. Maar bekijk het even zo: met een weddingplanner investeer je niet alleen in je eigen tijd die je daardoor vrij krijgt, daarnaast kent Vannuchi iedereen in de evenementenbranche zodat we super kortingen kunnen bedingen op zaken als de feestzaal, de catering of het drukwerk. Daardoor hebben we onszelf binnen de kortste keren ruimschoots terugverdiend!

 

Hoe gaat Vannuchi weddingplanners te werk?

 

  1. Kennismakingsgesprek

Wij willen weten wie jij bent! We komen samen en bespreken alles wat je wil voor je trouwfeest, hoe je het ziet, waar je wil dat we rekening mee houden, de catering, wie er komt, hoe lang het zal duren… en ook hoeveel geld je eraan wil besteden. Wij nemen nota.

  1. Voorstel met prijsopgave

Tijdens ons tweede gesprek gaan we ons concept/voorstel samen van A   tot Z doornemen. Wij doen de nodige aanpassingen.

  1. Draaiboek

Eens we een akkoord hebben over het concept, creëren we een      huwelijksdraaiboek van alles wat er nog te gebeuren valt, wanneer en hoe. Iedere stap wordt aan jou voorgelegd zodat je van alles op de hoogte   blijft.

  1. Uitvoering

Terwijl jij op zoek gaat naar je droomjurk/perfecte smoking voor de         bruiloft, gaan wij achter de schermen aan het werk om alles op poten te     zetten. Feestzaal, inrichting, wedding catering, DJ, animatie voor de     kinderen, personeel… alles wordt geregeld zoals jij het wil.

  1. De Grote Dag

Op jouw grote dag hoef jij je geen zorgen te maken. Vannuchi  heeft alles geregeld en houdt de touwtjes stevig in handen zodat alles vlot verloopt. Jij kan je bezighouden met je aanstaande, met de gasten en met het genieten van de perfecte dag:     jullie huwelijksfeest.

  1. Nazorg

Na het huwelijk is er niet alleen de opkuis, maar ook het bezorgen van de  cadeaus, het opsturen van kaartjes om de gasten te bedanken…

Ook daar zorgt Vannuchi voor. Vertrek met een gerust   hart op huwelijksreis, wij zorgen dat alles in orde komt!

 

Aarzel niet, praten met ons is gratis! Bel eens of vraag een vrijblijvende     offerte voor jouw huwelijksplannen en/of vragen, en we helpen je verder.